Árajánlatkérés

Telefonon, interneten vagy faxon.


Az autóbusz szolgáltatást belföldön 20 %, külföldön pedig 0 % ÁFA terheli. Ki- és beállásra fél-fél óra vagy 15-15 km plusz költséget számítunk fel. A díjszámítást (óra vagy km díj) a tényleges teljesítés határozza meg és a magasabb érték kerül számlázásra.

Minimális teljesítmény óradíj esetén alkalmanként 4 óra (minden megkezdett óra egésznek számít), két- vagy többnapos program esetén napi átlagban 250 km kerül számlázásra melyet visszaigazolásunkkal elfogadottnak tekintünk és szolgáltatási kötelezettséget vállalunk. Napidíjat minden külföldi út esetén felszámítunk. A gépkocsivezető(k) szállásának költsége, napidíja, az úthasználati és parkolási díjak a megrendelőt terhelik.


Törzsutasainknak kedvezmény!!!

Az utazás tervezésénél kérjük vegyék figyelembe, hogy a jelenlegi jogszabályok szerint egy gépkocsivezető 24 órából maximum 9 órát vezethet (45 perc pihenőt beiktatva)

Európai Unió valamennyi tagországában kötelező a biztonsági öv használata minden járművönkön, azokon is, amelyeken kilencnél több ülőhely van. Így ezentúl a távolsági vagy a turista buszokon is be kell csatolni magukat az utasoknak.